ROMANIA=ARMONIA=OM IN RAI

miercuri, 11 februarie 2009

adevarul

Energia ADEVARULUI este o realitate fundamentala, care poate fi perceputa de orice fiinta umana care aspira la aceasta, cu conditia sa fie deschisa, complet libera de prejudecati si judecati, atenta si perceptiva. Aceasta energie este prezenta intotdeauna in rostirile care respecta ADEVARUL , iar cei care sunt capabili sa o perceapa stiu si inteleg instantaneu care lucruri din cele care le ajung la urechi sunt adevarate si care nu. Istoria nu e scrisa exact asa cum a fost faptic, multe lucruri sunt trecute sub tacere, altele modificate intentionat, altele chiar uitate. Prin urmare nu textele istorice scoase din arhive ar trebui sa constituie baza informarii noastre....e ca si cum mereu si mereu ii invitam pe cei responsabili cu manipularea noastra sa ne manipuleze si mai mult. A pune la indoiala ce zice la cartea de istorie sau in nu stiu ce texte pe care nici macar nu suntem siguri cine le-a scris e o idee sanatoasa si de bun-simt , in zilele noastre. Arhiva cosmica Akasha insa nu "uita" nimic, ea ne da cea mai valabila lectie de istorie, iar energia ADEVARULUI care insoteste relatarile autentice NU poate fi confundata cu altceva. Sa fim deci atenti la perceptia subtila proprie si plini de aspiratie, si o anumita forma de cunoastere intuitiva si sigura ne va lamuri cu privire la cum au fost lucrurile de fapt. Restul - cred eu - sunt doar speculatii mai mult sau mai putin subiective, controverse mai mult sau mai putin egotice, manifestari ostentative ale dreptului la libera exprimare, etc.
Sper sa nu ma intrebe nimeni acum "Da' cum putem demonstra ca ceea ce percepem noi ca fiind adevarat chiar este?" ...Adevarul nu are niciodata nevoie sa fie demonstrat fiintei noastre autentice... numai mintea are nevoie de demonstratii. Singura diferenta intre o fiinta care cunoaste nemijlocit adevarul si una care are nevoie de demonstratii este NIVELUL DE IDENTIFICARE pe care fiecare ni-l alegem liber, in fiecare clipa. Cred ca legat de fiecare act, gand, rostire a noastra ar fi bine sa ne intrebam launtric, fulgerator si mereu: eu acum cu cine ma identific de fapt ? Suprizele,dupa asta, se vor tine lant.

2 comentarii:

Cristiana spunea...

Linistea Launtrica Luminata, Pacea si Claritatea sa te conduca mereu catre Puterea Interioara: ea insasi - cred eu - fiind singura putere care aduce Serenitatea si Iubirea Eterna!!
LA MULTI ANI!! tie, celor dragi tie si tuturor celor care te viziteaza aici!!!
Cu mult-mult drag, Cristiana

mikaeleon spunea...

interesant blog, abia l-am descoperit.